Wash the meat and dry it on a towel. Peel and wash the vegetables. Prepare all the spices.
Мясо помойте и обсушите на полотенце. Овощи почистите и помойте. Приготовьте все специи.
Cut the meat into classic strips. Fry until golden brown. Add diced carrots and onions in half rings. Salt and pepper, add sugar.
Мясо нарежьте классической соломкой. Обжарьте до золотистого цвета. Добавьте к нему морковь, нарезанную кубиком, и лук – полукольцами. Посолите и поперчите, всыпьте сахар.
Cut the potatoes into bars. Separately, fry it until golden brown. Season with salt and pepper.
Нарежьте брусками картофель. Отдельно пожарьте его до золотистой корочки. Посолите и поперчите.
Add diced tomatoes and tomato paste to the meat. Cover with water and simmer for 10-15 minutes. At the end, add cucumbers and simmer for another 30 minutes. After this, add the fried potatoes, finely grated garlic, and heat over the fire for another 5 minutes. Then sprinkle with herbs and turn off.
К мясу добавьте помидоры, нарезанные кубиком, и томатную пасту. Залейте водой и тушите 10-15 минут. В конце добавьте огурцы и тушите ещ е 30 минут. После этого всыпьте жареный картофель, натертый на мелкой терке чеснок, прогрейте на огне ещ е 5 минут. Затем посыпьте зеленью и выключите.
Serve the basics on a platter, “dressing” it with “beads” of small cherry tomatoes. Place a sprig of herbs and sweet pepper rings.
Подайте азу на блюде, «принарядив» его в «бусы» из мелких помидорок черри. Уложите веточку зелени, кольца сладкого перца.