Clean the liver from the bile ducts, hymen, and soak. Peel and wash the onion.
Печень зачистите от желчных протоков, плевы, замочите. Лук очистите и помойте.
Cut the onion into strips and fry in a frying pan until soft. Simmer it for 5 minutes and then send the liver to it. Simmer until it is ready.
Нарежьте соломкой лук и обжарьте в сковородке до мягкости. Потушите его 5 минут, а затем отправьте к нему печень. Тушите до ее готовности.
Place diced pickles into the pan with the liver. Add tomato paste, salt, pepper, stir. Simmer for a few more minutes and turn off.
Загрузите в сковороду с печенью нарезанные кубиками соленые огурцы. Положите томатную пасту, посолите, поперчите, размешайте. Тушите еще несколько минут и выключите.
Serve azu with liver with a sprig of herbs. Also garnish with tomato slices, cucumbers and red pepper rings.
Азу с печенью подайте с веточкой зелени. Также украсьте дольками помидор, огурцов и кольцами красного перца.