Wash and dry the beef. Peel and wash the onion and garlic. Prepare dishes for stewing the dish.
Говядину помойте и обсушите. Лук и чеснок очистите и помойте. Приготовьте посуду для тушения блюда.
Cut the beef into strips or cubes. Place in a frying pan with vegetable oil. Fry lightly and then add a little water and simmer for 30 minutes. Separately, fry the onion and combine with the meat.
Нарежьте говядину соломкой или брусочками. Отправьте в сковороду с растительным маслом. Слегка обжарьте, а затем добавьте немного воды и потушите его 30 минут. Отдельно пожарьте лук и соедините с мясом.
At the end of the stew, add diced cucumbers, garlic, toasted flour, tomato paste, salt and pepper to the meat. Then add the greens, simmer for another 5 minutes and turn off.
Под конец тушения добавьте к мясу нарезанные кубиком огурцы, чеснок, поджаренную муку, томатную пасту, соль и перец. Затем всыпьте зелень, тушите еще 5 минут и выключите.
Serve azu on a plate. Slice the bread and fresh vegetables to taste. Season the dish with dill or parsley.
Азу подайте на тарелке. Нарежьте хлеб и по вкусу свежие овощи. Притрусите блюдо укропом или петрушкой.