Peel the onions and carrots and cut into cubes. Peel the potatoes, cut into cubes and place in a bowl of cold water. Cut the cucumbers into cubes and slice the garlic. Open a can of stew.
Лук и морковь очистите, и нарежьте кубиками. Картофель почистите, нарежьте брусочками и положите в миску с холодной водой. Огурцы нарежьте кубиками, а чеснок - слайсами. Откройте банку с тушенкой.
Turn on the multicooker to the “Fry” mode and fry the onion until golden brown in vegetable oil. Then add carrots and fry for another 5 minutes. Add potatoes to the bowl and cook for another 15 minutes, also on the “Fry” mode.
Включите мультиварку на режим «Жарка» и обжарьте лук до золотистого цвета на растительном масле. Затем добавьте морковь и жарьте еще 5 минут. Добавьте в чашу картофель и готовьте еще 15 минут, также на режиме «Жарка».
Add garlic and tomato to the potatoes, and pour in 150 ml of hot water. Add salt and pepper. Switch the multicooker to the “Stew” mode and cook for 30 minutes.
Добавьте к картофелю чеснок и томат, и влейте 150 мл горячей воды. Добавьте соль и перец. Переключите мультиварку в режим «Тушение» и готовьте 30 минут.
After 30 minutes, add cucumbers to the slow cooker and simmer for another 15 minutes. Add the stew to the vegetables and cook for another 10 minutes.
По истечению 30 минут добавьте в мультиварку огурцы и тушите еще 15 минут. Добавьте к овощам тушенку и готовьте еще 10 минут.
When serving, sprinkle the azu with finely chopped parsley, dill or cilantro. Instead of bread, you can serve flatbread or fluffy pita bread.
При подаче посыпьте азу мелко нарезанной зеленью петрушки, укропа или кинзы. Вместо хлеба можно подать лепешку или пышный лаваш.