Soak the peas in cold water for 120 minutes. Peel and randomly chop the vegetables and two-thirds of the chicken. Cut the bread into cubes and toast until golden brown in an oven preheated to 200°C.
Замочите горох в холодной воде на 120 минут. Очистите и произвольно нарежьте овощи и две трети курицы. Нарежьте кубиками хлеб и подсушите до золотистого цвета в духовке, разогретой до 200°C.
Place the prepared peas in a saucepan with water and cook for 20 minutes. Then add chopped vegetables, chicken and cook for another 20 minutes, salt, pepper, stir and cook for 10 minutes.
Подготовленный горох выложите в кастрюлю с водой и варите в течение 20 минут. Затем добавьте нарезанные овощи, курицу и варите еще 20 минут, посолите, поперчите, перемешайте и готовьте 10 минут.
Puree the soup using a blender. Cut the remaining breast into cubes.
Пюрируйте суп с помощью блендера. Нарежьте оставшуюся грудку кубиками.