Rinse the chicken fillet, dry it well, make cuts without cutting all the way through so that the fillet does not fall apart.
Куриное филе промойте, хорошо просушите, сделайте надрезы, не дорезая до конца, чтобы филе не развалилось.
Sprinkle the fillet with olive oil, rub well with spices, including the cuts. Cut the tomatoes and mozzarella into slices and place them in each cut.
Филе сбрызните оливковым маслом, хорошо натрите специями, надрезы, в том числе. Нарежьте кружочками помидоры и моцареллу, поместите в каждый надрез.
Make a boat out of parchment paper and place the fillets in it. Bake at 200 degrees for about 20 minutes. Do not overcook in the oven to ensure the fillet is juicy.
Сделайте лодочку из пергаментной бумаги и поместите в нее филе. Выпекайте при температуре 200 градусов около 20 минут. Не передерживайте в духовке, чтобы филе было сочное.
Serve the mozzarella cheese boats warm, garnished with arugula or parsley. Serve any side dish if desired.
Подавайте лодочки с сыром моцарелла в теплом виде, украсив рукколой или петрушкой. По желанию подайте любой гарнир.