Boil the eggs, cool and peel. Place the processed cheese in the freezer for a while to harden.
Яйца отварите, охладите и почистите. Плавленый сырок отправьте на некоторое время в морозилку для затвердения.
Grate the eggs and frozen processed cheese on a fine grater. Finely chop the Korean carrots. Combine the crushed products in containers, add mayonnaise, pepper, salt if desired and mix.
Яйца и подмороженный плавленый сырок натрите на мелкой терке. Морковь по-корейски мелко нарежьте. Соедините измельченные продукты в емкости, добавьте майонез, поперчите, по желанию посолите и перемешайте.
Place a full spoon of paste on the prepared slices of ham, spread over the entire surface, roll into a roll and place in the refrigerator for a couple of hours. If the roll does not hold its shape well, secure it with a toothpick.
На подготовленные ломтики ветчины положите по полной ложке пасты, размажьте по всей поверхности и сверните в рулет и отправьте на пару часов в холодильник. Если рулет плохо держит форму, скрепите его зубочисткой.
Place ham rolls on a platter. Decorate them with herbs, arrange slices of vegetables, lemon or olives.
Выложите рулеты из ветчины на блюде. Украсьте их зеленью, разложите дольки овощей, лимона или маслины.