Remove all the bones from the herring fillet. Boil the eggs, cool and peel. Wash the apple and dill and dry. Peel and wash the onion.
У филе сельди удалите все косточки. Яйца отварите, охладите и очистите. Яблоко и укроп помойте и обсушите. Лук очистите и помойте.
Cut the onion, peeled and cored apple into arbitrary pieces. Coarsely chop the eggs and herring fillets.
Нарежьте произвольными кусками лук, очищенное от кожуры и сердцевины яблоко. Порежьте крупно яйца и филе сельди.
Pass all ingredients through a meat grinder. Add vegetable oil and soft butter to them. Place red caviar in a bowl and mix gently.
Пропустите все ингредиенты через мясорубку. Добавьте к ним растительное масло и мягкое сливочное масло. Отправьте в миску красную икру и аккуратно перемешайте.
Spread herring pate on bread or toast. Garnish with chopped herbs or sprigs of parsley and dill. Serve tea or coffee.
Селедочный паштет намажьте на хлеб или тосты. Украсьте рубленой зеленью или веточками петрушки, укропа. Подайте чай или кофе.