Boil the eggs and carrots, cool, peel and grate on a coarse grater. Grind the yolks and whites separately. Finely chop the onion. Drain the oil from the canned food and shred the fish with a fork. Grate the cheese on a coarse grater.
Яйца и морковь отварите, остудите, очистите и натрите на крупной терке. Желтки и белки трите отдельно. Лук мелко нарежьте. С консервы слейте масло и измельчите рыбу вилкой. Сыр натрите на крупной терке.
Proceed to assembling the cake in the following order: coat each waffle cake with a thin layer of mayonnaise, 1st cake - half of the canned food mixed with half of the chopped onion.
Приступите к сборке торта в следующей очередности: каждый вафельный корж промажьте тонким слоем майонеза, 1-й корж – половина консервы смешанной с половиной нарезанного лука.
The second cake is half of boiled grated carrots, the third is a layer of grated proteins, the fourth is the remaining fish with onions.
Второй корж – половина вареной натертой моркови, третий – слой натертых белков, четвертый – оставшуюся рыбу с луком.
The fifth cake layer is the remaining carrots, the sixth cake layer is grated cheese, the seventh cake layer is grated yolks and cheese. Don't forget to coat each cake with mayonnaise. Place the finished snack cake in the refrigerator for soaking for 3.5 hours.
Пятый корж – оставшуюся морковь, шестой – натертый сыр, седьмой корж – натертые желтки и сыр. Не забудьте каждый корж промазать майонезом. Поставьте готовый закусочный торт для пропитки в холодильник на 3,5 часа.
Cut the waffle cake into portions, place on a beautiful dish and garnish with basil, arugula, dill or parsley.
Торт из вафельных коржей разрежьте на порционные кусочки, выложите на красивое блюдо и украсьте базиликом, рукколой, укропом или петрушкой.