Boil the eggs and grate them, separating the white from the yolk. Boil the potatoes and grate them too. Cut the olives in half.
Яйца отварите, и натрите на т ерке, белок отдельно от желтка. Картофель отварите, и также натрите на т ерке. Маслины порежьте пополам.
Cut the onion into small cubes and fry until golden brown, you can add a little pepper to taste. Mash the cod liver with a fork.
Лук нарежьте мелким кубиком и обжарьте до золотистого цвета, можете немного поперчить по вкусу. Печень трески разомните вилкой.
Assemble the salad in layers. Soak each layer with mayonnaise. The first layer is potatoes, mayonnaise. Then the second - fried onions, mayonnaise. The next layer is cod liver, mayonnaise.
Соберите салат слоями. Каждый слой пропитывайте майонезом. Первый слой - картофель, майонез. Затем второй - обжаренный лук, майонез. Следующий слой - печень трески, майонез.
Then the yolk and mayonnaise. The top layer is protein. Make a mesh on top of the mayonnaise and lay out the olives. Decorate the circle with chips.
Затем желток и майонез. Верхний слой - белок. Сверху из майонеза сделайте сеточку и выложите маслины. По кругу украсьте чипсами.
Serve the salad on your holiday table. Place the chips in a circle and the olives on top, so you get a salad reminiscent of a sunflower.
Подавайте салат на праздничный стол. Чипсы выложите по кругу, а маслины сверху, таким образом, получится салат напоминающий подсолнух.