Boil hard-boiled quail eggs. Wash and dry the lettuce leaves. Cut the cherry tomatoes into 2 halves. Peel the tangerines.
Отварите вкрутую перепелиные яйца. Листья салата помойте и просушите. Помидоры черри порежьте на 2 половинки. Очистите мандарины.
Cut the quail egg into two halves. Grate the cheese on a fine grater. Tear the lettuce leaves with your hands and randomly scatter them around the plate.
Яйцо перепелиное порежьте на две половинки. Сыр натрите на мелкой т ерке. Листья салата порвите руками и хаотично разбросайте по тарелке.
Top with quail eggs, olives, mussels, cherry tomatoes and tuna. Drizzle olive oil on top, sprinkle with cheese and garnish with tangerines.
Сверху выложите перепелиные яйца, маслины, мидии, помидоры черри и тунец. Сверху полейте оливковым маслом, посыпьте сыром и украсьте мандаринами.
This beautiful spicy salad will decorate the holiday table. Place it on a beautiful dish, garnish with arugula and tangerine slices.
Этот красивый пикантный салат украсит праздничный стол. Выложите его на красивое блюдо, украсьте рукколой и дольками мандарина.