Peel and wash the potatoes and onions. Prepare remaining ingredients by weight. Open the can and drain the liquid.
Картофель и лук почистите и помойте. Приготовьте остальные продукты по весу. Откройте консерву и слейте с нее жидкость.
Cut the potatoes into medium-sized cubes, the onion into small cubes. Grate the cheese on a medium grater.
Картофель нарежьте кубиками средней величины, лук - мелкими кубиками. Сыр натрите на средней терке.
Pour a little oil into a deep frying pan with a thick bottom and place half the potatoes, salt and pepper. Place all the chopped onions on top, then spread the canned food and some grated cheese.
В глубокую сковороду с толстым дном налейте немного масла и уложите половину картофеля, посолите и поперчите. Сверху уложите весь нарезанный лук, затем распределите консерву и немного тертого сыра.
Place the remaining potatoes and cheese on top. Season them with salt and pepper and place them in a preheated oven to bake at 200 degrees for 40-45 minutes.
Верхним слоем положите оставшиеся картофель и сыр. Посолите их и поперчите и отправьте в разогретую духовку запекаться при температуре 200 градусов на 40-45 минут.
Place the preserved potatoes on a serving platter. Garnish with parsley sprigs. Place tomato slices on the sides.
Выложите картофель с консервой на порционное блюдо. Украсьте веточками петрушки. По бокам разложите дольки помидора.