Wash the pork and dry with a towel. Peel and wash onions, garlic and potatoes. Wash and dry the tomatoes and herbs.
Свинину помойте и обсушите полотенцем. Лук, чеснок и картофель очистите и помойте. Помидоры и зелень помойте и обсушите.
Cut the pork into strips and fry in a frying pan until golden brown. Separately from the meat, fry the onion, cut into half rings, and add to the meat.
Свинину нарежьте соломкой и обжарьте на сковороде до румяного цвета. Отдельно от мяса обжарьте лук, нарезанный полукольцами, и добавьте к мясу.
Grind the tomatoes into a sauce and add to the meat and onions. Salt to taste, add seasonings and pickles as desired.
Помидоры измельчите в соус и добавьте к мясу с луком. Посолите по вкусу, добавьте приправы и соленые огурцы по желанию.
Cut the potatoes into strips, fry until golden brown and also add to the meat. Pour in a little water, add garlic and simmer until the water boils away.
Картофель нарежьте соломкой, обжарьте до золотистой корочки и также добавьте к мясу. Влейте немного воды, всыпьте чеснок и тушите, пока не выкипит вода.
Before serving, add greens to the base. Chop and serve salad or pickled vegetables.
Перед подачей добавьте в азу зелень. Нарежьте и подайте салат или маринованные овощи.