Clean the meat, wash and dry. Peel and wash the potatoes. Peel and wash the onions and carrots.
Мясо зачистите, помойте и обсушите. Картофель почистите, помойте. Лук и морковь почистите и помойте.
Cut the meat into pieces, place in a frying pan with heated vegetable oil and fry until half cooked, adding a little water.
Мясо порежьте на куски, отправьте в сковороду с разогретым растительным маслом и жарьте до полуготовности, подливая понемногу воды.
Prepare the vegetables - finely chop the onion, grate the carrots on a coarse grater, cut the potatoes into strips, pickles into small cubes.
Подготовьте овощи - мелко нарежьте лук, натрите на крупной терке морковь, картофель порежьте соломкой, соленые огурцы - мелкими кубиками.
In a deep cauldron, fry the potatoes in a large amount of vegetable oil until tender, place on a dish. Add onions, carrots and tomato paste to the meat in the pan. Simmer everything together for 10 minutes. Then add pickles, ground black pepper and fry for another 5 minutes.
В глубоком казане в большом количестве растительного масла прожарьте до готовности картофель, выложите на блюдо. В сковороду к мясу добавьте лук, морковь и томатную пасту. Тушите все вместе 10 минут. Затем добавьте соленые огурцы, молотый черный перец и прожарьте ещ е 5 минут.
Place the potatoes on the dish first. It's served with meat and vegetables. Place onion rings on top. Chop with herbs to your liking.
Выложите сначала на блюдо картофель. На него – мясо с овощами. Сверху распределите кольца репчатого лука. Притрусите зеленью по вашему вкусу.