Clean the meat, wash and dry with a towel. Peel and wash the carrots and onions. Set out the dishes in which the basics will be fried and stewed.
Мясо зачистите, помойте и обсушите полотенцем. Морковь и лук почистите и помойте. Выставьте посуду, в которой будет жариться и тушиться азу.
Cut the meat into large pieces. Cut the onion into half rings, carrots into strips.
Мясо порежьте на крупные куски. Лук нарежьте полукольцами, морковь - соломкой.
Pour vegetable oil into a cauldron, heat it and fry the carrots. Place it on a plate and add onions. After frying, remove it from the cauldron.
Налейте в казан растительное масло, нагрейте его и обжарьте морковь. Выложите ее на блюдо и загрузите лук. После обжарки и его выложите из казана.
Load the meat into the cauldron and fry it. When it releases juice, cover with a lid and simmer until done. Then add onions and carrots to the meat in the cauldron, as well as pickled cucumbers cut into strips and tomato paste. Simmer everything together for 5 minutes. Add salt and pepper to taste.
Загрузите в казан мясо и прожарьте его. Когда оно пустит сок, накройте крышкой и тушите до готовности. Затем добавьте в казан к мясу лук и морковь, а также порезанные соломкой соленые огурцы и томатную пасту. Тушите все вместе 5 минут. По вкусу досолите и поперчите.
Serve the dish hot. Sprinkle it with finely chopped herbs. Cut the onion into rings and vegetables according to your taste.
Подавайте блюдо горячим. Посыпьте его мелко нарубленной зеленью. Сделайте нарезку лука кольцами, овощей по вашему вкусу.