Wash the pork and pat dry with a towel. Peel and wash the vegetables.
Свинину помойте и промокните полотенцем. Овощи почистите и помойте.
Cut the pork into small cubes and simmer in a thick-bottomed pan. Add chopped onions and carrots to the almost finished meat. Simmer for 10 minutes, then add the potatoes, cut into large cubes. Add a little water, cover with a lid and leave to simmer for 30 minutes.
Нарежьте свинину небольшими кубиками и отправьте тушиться в кастрюлю с толстым дном. К почти готовому мясу загрузите нарезанные лук и морковь. Потушите 10 минут, затем всыпьте картофель, нарезанный большими кубиками. Долейте немного воды, накройте крышкой и оставьте тушиться 30 минут.
Add bell peppers and diced tomatoes. Simmer for 10 minutes and add canned beans, tomato, finely chopped garlic and chili pepper to taste. Add salt, pepper and simmer for another 5 minutes.
Засыпьте болгарский перец и помидоры, нарезанные кубиком. Потушите 10 минут и всыпьте консервированную фасоль, томат, мелко рубленый чеснок и перец чили по вкусу. Посолите, поперчите и потушите ещ е 5 минут.
Serve the finished basics in a plate or on a platter. Sprinkle with chopped green onions, dill or parsley.
Готовое азу подайте в тарелке или на блюде. Присыпьте нарезанным зеленым луком, укропом или петрушкой.