Rinse the pork, drain and cut into small pieces, at the same time trim off excess fat and membranes. Peel the onions, potatoes and carrots. Finely chop the onion and grate the carrots on a coarse grater. Cut the potatoes lengthwise and cover with cold water. Grate the pickled cucumbers. Take a deep, spacious frying pan with a thick bottom.
Свинину промойте, дайте стечь воде и нарежьте небольшими кусочками, одновременно срежьте лишний жир и пленки. Лук, картофель и морковь почистите. Мелко нарежьте лук, морковь натрите на крупной терке. Картофель нарежьте вдоль и залейте холодной водой. Соленые огурцы натрите на терке. Возьмите глубокую просторную сковороду с толстым дном.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion and meat for 15 minutes over medium heat.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук и мясо 15 минут на среднем огне.
Add pickles and carrots, mix thoroughly. Add salt and pepper to taste and cook, covering the pan, for another 10 minutes.
Добавьте соленые огурцы и морковь, тщательно перемешайте. Добавьте соль и перец по вкусу и готовьте, накрыв сковороду крышкой, еще 10 минут.
Place the potatoes in the pan, add tomato paste and bay leaf. Cook over medium heat, stirring occasionally to prevent burning, until potatoes are tender, about 30 minutes.
Выложите в сковороду картофель, добавьте томатную пасту и лавровый лист. Готовьте на среднем огне, иногда помешивая, чтобы не подгорело, до готовности картофеля, примерно 30 минут.
When serving, decorate the potato base with parsley or cilantro leaves. Serve in portioned bowls. Pour sour cream into a bowl.
При подаче украсьте азу с картофелем листочками петрушки или кинзы. Подавайте в порционных тарелках. В пиалу налейте сметану.