Rinse the meat, dry it with a paper towel, cut off excess fat, rough films and cut into small pieces. Peel the onion and garlic and wash with cold water. Grate the pickled cucumbers or cut them into strips.
Мясо промойте, обсушите бумажным полотенцем, срежьте лишний жир, грубые пленки и нарежьте небольшими кусочками. Лук и чеснок почистите и помойте холодной водой. Соленые огурцы натрите на терке или нарежьте соломкой.
Turn on the multicooker to fry mode, pour vegetable oil into the bowl and let it heat up. Fry the pieces of meat until golden brown on all sides. While the meat is frying, cut the onion into half rings and fry in the same way until the meat is golden.
Включите мультиварку на режим жарки, влейте в чашу растительное масло и дайте ему нагреться. Обжарьте кусочки мяса до золотистой корочки со всех сторон. Пока жарится мясо – нарежьте лук полукольцами и отправьте обжариваться так же до золотистости к мясу.
Add salt, spices and tomato. Fill with water until the meat is covered with liquid. When it boils, add grated cucumbers to the meat and close the multicooker lid.
Добавьте соль, специи и томат. Залейте водой, чтобы мясо было покрыто жидкостью. Когда закипит - добавьте к мясу натертые огурцы и закройте крышку мультиварки.
Cook in stew mode for 1 hour. At the end of the stewing, squeeze the garlic into the dish and leave the base in the slow cooker for another 10 minutes.
Готовьте в режиме тушения на 1 час. По окончании тушения выдавите в блюдо чеснок и оставьте азу в мультиварке еще на 10 минут.
When serving, garnish the base with parsley or cilantro. Serve in portioned bowls. Cut the bread into slices.
При подаче украсьте азу зеленью петрушки или кинзы. Подавайте в порционных тарелках. Нарежьте ломтиками хлеб.