Clean the chicken, wash and dry. Wash and dry the greens and tomatoes. Peel and wash the garlic and onions.
Курицу зачистите, помойте, обсушите. Зелень и помидоры помойте и обсушите. Чеснок и лук почистите и помойте.
Cut the onion into feathers, the chicken into portions, and pass the garlic through a press. Peel the tomatoes, scald them with boiling water, and cut them into cubes. Chop the cilantro finely.
Нарежьте лук перьями, курицу - на порционные кусочки, чеснок – пропустите через пресс. У помидор снимите кожицу, ошпарив их кипятком, и нарежьте их кубиком. Кинзу порубите мелко.
Fry the meat in a heated frying pan. Place it in a separate bowl. Next, fry the onion and combine with the meat. Fry the tomatoes and also add the tomato paste. Stir and simmer for 20 minutes.
В разогретой сковороде обжарьте мясо. Выложите его в отдельную посуду. Далее обжарьте лук и соедините с мясом. Помидоры обжарьте и также отправьте, а затем - томатную пасту. Перемешайте и поставьте тушиться на 20 минут.
After the meat is ready, add garlic, herbs, salt and seasonings. Stir and simmer for another 15 minutes.
После того как мясо будет готовым, добавьте чеснок, зелень, соль и приправы. Перемешайте и тушите ещ е 15 минут.
Place the chakhokhbili on plates and serve hot with a side dish of buckwheat. Garnish with tomato slices and a bunch of parsley or cilantro.
Выложите чахохбили на тарелки и подавайте горячим с гарниром из гречки. Украсьте дольками помидоров и пучком петрушки или кинзы.