Wash the chicken drumsticks and remove any excess bone. Wash and dry the tomatoes and cilantro. Peel the onions and garlic.
Куриные голени помойте и удалите лишнюю часть кости. Помидоры и кинзу помойте и обсушите Лук и чеснок очистите от шелухи.
Cut the onion into quarter rings. Peel the tomatoes using boiling water and cut into small cubes. Finely chop the cilantro and garlic.
Нарежьте лук на четвертинки колец. Помидоры очистите от кожуры при помощи кипятка и нарежьте мелкими кубиками. Кинзу и чеснок порубите мелко.
Fry the drumsticks until golden brown. In a high-sided frying pan, fry the onion until soft. Add tomatoes to it, simmer covered for 3-5 minutes, then add tomato paste and simmer for another 2 minutes.
Голени обжарьте до золотистой корочки. В сковороде с высокими бортами обжарьте до мягкости лук. Добавьте к нему помидоры, потушите под крышкой 3-5 минут, а затем положите томатную пасту и тушите еще 2 минуты.
Place chicken drumsticks in a frying pan with tomato sauce and simmer for 20 minutes. Add pepper, salt, garlic. Then - hops-suneli and mix. Simmer over low heat for 30 minutes until there is liquid. Add half the fresh cilantro, stir and turn off.
В сковороду с томатным соусом выложите куриные голени, тушите 20 минут. Всыпьте перец, соль, чеснок. Затем - хмели-сунели и перемешайте. Тушите на медленном огне 30 минут, пока есть жидкость. Добавьте половину свежей кинзы, перемешайте и выключите.
When serving, sprinkle the drumsticks with the remaining herbs. Serve fresh vegetables. Boil potatoes or other side dish.
При подаче посыпьте голени оставшейся зеленью. Подайте свежие овощи. Отварите картофель или другой гарнир.