Clean the meat, wash and dry. Peel the onion and wash. Fry sesame seeds until golden brown. Prepare all spices by volume and weight.
Мясо зачистите, помойте и обсушите. Лук почистите от шелухи и помойте. Кунжут поджарьте до золотистого цвета. Приготовьте все специи по объему и весу.
Cut the meat into small pieces (4 by 4 cm), place in a bowl. Add ginger, garlic and 1 tbsp to it. peanut butter. Stir, cover the container with film and refrigerate for 2 hours or more.
Мясо нарежьте небольшими кусочками (4 на 4 см), сложите в миску. Добавьте к нему имбирь, чеснок и 1 ст.л. арахисового масла. Перемешайте, накройте емкость пленкой и уберите в холодильник на 2 часа или больше.
Cut the onion into medium pieces, fry until golden brown in a frying pan with a thick bottom and transfer to a plate. In the same frying pan, fry the meat until golden brown and also transfer to a plate.
Лук нарежьте средними кусками, обжарьте до золотистого цвета в сковороде с толстым дном и переложите в тарелку. В той же сковороде обжарьте мясо до румяной корочки и также переложите в тарелку.
Add soy sauce and wine to corn flour, stir to avoid lumps. Pour the mixture into the frying pan where the onions and meat were fried, let it boil, then add the meat and onions to the sauce, stir. Reduce heat to low and simmer until tender, about 90 minutes.
В кукурузную муку добавьте соевый соус и вино, перемешайте, чтобы не было комочков. Вылейте смесь в сковороду, где обжаривались лук и мясо, дайте закипеть, затем выложите в соус мясо и лук, перемешайте. Уменьшите огонь до минимального и тушите до готовности примерно 90 минут.
Serve the meat hot. Sprinkle it with toasted sesame seeds. Garnish with a sprig of herbs and chopped vegetables. Prepare a side dish of potatoes.
Подайте мясо горячим. Посыпьте его поджаренным кунжутом. Украсьте веточкой зелени, нарезкой овощей. Приготовьте гарнир из картофеля.