Peel the onion, pepper and cut into small cubes. Wash and chop the cilantro. Preheat the oven to 190°C.
Очистите лук, перец и нарежьте мелкими кубиками. Промойте и измельчите кинзу. Разогрейте духовку до 190°C.
Wrap the prepared breasts in foil and bake in a preheated oven for 25 minutes. Then remove the foil and bake for another 5 minutes. Remove the chicken from the oven and cut into small cubes.
Подготовленные грудки оберните фольгой и запекайте в разогретой духовке в течение 25 минут. Затем снимите фольгу и запекайте еще 5 минут. Достаньте курицу из духовки и нарежьте мелкими кубиками.
In a frying pan with heated olive oil, fry the onions and peppers.
На сковороде с разогретым оливковым маслом обжарьте лук и перец.
Top tortillas with vegetables, meat, guacamole, cilantro and sour cream. Roll the tortillas and fry in a dry frying pan until golden brown.
Выложите на тортильи овощи, мясо, гуакамоле, кинзу и сметану. Сверните тортильи и обжарьте на сухой сковороде до румяной корочки.