Clean the fish, wash and dry. Wash and dry the greens, limes and peppers. Peel the garlic and wash it.
Рыбу почистите, помойте и обсушите. Зелень, лайм и перец помойте и обсушите. Чеснок почистите от шелухи и помойте.
Add salt, pepper, and lime juice to finely chopped herbs and garlic. Mix them. Use chili pepper and lime zest as desired. Pour in the coconut cream and stir.
К мелко нарезанным зелени и чесноку добавьте соль, перец, сок лайма. Смешайте их. Перец чили и цедру лайма используйте по желанию. Влейте кокосовые сливки и перемешайте.
Make several shallow cross cuts on both sides of the fish and rub salt and pepper into it. Place in a baking dish greased with olive oil. Place some of the sauce inside the belly, and place some on top of the fish.
На рыбе сделайте несколько неглубоких поперечных надрезов с обеих сторон и вотрите в нее соль и перец. Уложите в блюдо для запекания, смазанное оливковым маслом. Часть соуса положите внутрь брюшка, часть выложите сверху на рыбу.
Cover the fish with foil and place in an oven preheated to 190 degrees. After 15-20 minutes, remove the foil and bake the fish for another 20 minutes.
Прикройте рыбу фольгой и поставьте в разогретую до 190 градусов духовку. Через 15-20 минут фольгу снимите и запекайте рыбу еще 20 минут.
Serve the fish with a side dish of baked potatoes and fresh vegetables. For serving, use the prepared sauce. Garnish with sliced tomatoes and cucumbers.
Подайте рыбу с гарниром из запеченного картофеля и свежими овощами. Для сервировки используйте приготовленный соус. Украсьте нарезкой из помидор и огурцов.