Clean the fish from the entrails, head and fins, wash and dry. Wash the tomatoes, lime and avocado. Peel and wash the onion.
Рыбу очистите от внутренностей, головы и плавников, помойте и обсушите. Помидоры, лайм и авокадо помойте. Лук очистите и помойте.
Turn on the oven to 200 degrees. Remove the bones from the mackerel, leave one fillet, and pat dry. Sprinkle lightly with salt and pepper. Bake the fish on a wire rack set in a baking sheet for 6-7 minutes.
Включите духовку на 200 градусов. У скумбрии удалите кости оставьте одно филе, промокните от влаги. Обсыпьте слегка солью и перцем. Запекайте рыбу на решетке, установленной в противне, 6-7 минут.
Salt the thinly sliced onion and sprinkle with olive oil. Then add coarsely chopped tomatoes and avocado to it. Combine all the vegetables in a bowl, add salt and pepper to taste and stir.
Тонко нарезанный соломкой лук посолите, сбрызните оливковым маслом. Затем к нему добавьте крупно нарезанные помидоры и авокадо. Соедините в миске все овощи, добавьте соли и перец по вкусу и перемешайте.
Place the baked mackerel on a plate. Serve it with a salad of tomato, onion and avocado. Add a slice of lime too.
Выложите запеченную скумбрию на блюдо. Подайте к ней салат из помидора, лука и авокадо. Положите также ломтик лайма.