Prepare all the necessary ingredients. Rinse the salmon and lemons thoroughly. Wash and dry the greens.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Тщательно промойте семгу и лимоны. Зелень промойте и обсушите.
Cut the carcass into small steaks, rub with olive oil, salt and pepper to taste.
Нарежьте тушку на небольшие стейки, натрите оливковым маслом, посолите, поперчите по вкусу.
Grate with lemon zest and sprinkle with lemon juice. Wrap in foil and leave to marinate in the refrigerator for 30-40 minutes. Preheat the oven to 200C, bake for 20 minutes. Do not cover the foil completely.
Натрите цедрой лимона, полейте лимонным соком. Заверните в фольгу и оставьте мариноваться в холодильнике 30-40 минут. Духовку разогрейте до 200С, выпекайте 20 минут. Фольгу полностью не закрывайте.
Serve on a beautiful platter or portioned plates. Garnish with herbs and lemon slices. You can use rice or baked vegetables as a side dish.
Подавайте на красивом блюде или на порционных тарелках. Украсьте зеленью и дольками лимона. В качестве гарнира можете использовать рис или запеченные овощи.