Prepare all ingredients according to the list. Wash and boil the potatoes and carrots, then cool and peel. Boil the eggs, cool and peel. Peel and wash the onion.
Подготовьте все ингредиенты по списку. Картофель и морковь помойте и отварите, затем охладите и очистите. Яйца отварите, охладите и почистите. Лук очистите и помойте.
Cut the onion into thin half rings and marinate in a mixture of vinegar, a pinch of sugar and salt. Leave to marinate for 30 minutes or longer.
Лук нарежьте тонкими полукольцами и замаринуйте в смеси уксуса, щепотки сахара и соли. Оставьте мариноваться на 30 минут или дольше.
Fold the salad in layers, grease each layer with mayonnaise and spices. The first layer is grated potatoes, then mackerel mashed with a fork, pickled onions, egg white, then add grated carrots. The top layer is crushed egg yolk.
Сложите салат слоями, каждый смазывайте майонезом со специями. Первый слой – натертый картофель, затем размятая вилкой скумбрия, маринованный лук, яичный белок, затем уложите тертую морковь. Верхний слой – раздробленный яичный желток.
Place the salad in a salad bowl, platter or cooking ring. If desired, garnish with herbs and cherry tomatoes. Add lemon slices.
Выложите салат в салатник, на блюдо или кулинарное кольцо. По желанию украсьте зеленью, помидорами черри. Положите дольки лимона.