Clean the fish from the insides, wash and then separate the fillets from the skin and bones. Wash and dry the dill.
Очистите рыбу от внутренностей, помойте, а затем отделите филе от кожи и костей. Укроп помойте и обсушите.
Place the flour-breaded fish in a hot frying pan with vegetable oil. Fry on each side for 5-6 minutes.
Панированную в муке рыбу отправьте на горячую сковороду с растительным маслом. Обжаривайте с каждой стороны по 5-6 минут.
Boil the cream in a clean frying pan and add chopped dill. Add salt and pepper, then add pieces of fried mackerel and simmer for 6-7 minutes.
В чистой сковороде вскипятите сливки, всыпьте в них измельченный укроп. Добавьте соль и перец, затем переложите куски жаренной скумбрии и потушите 6-7 минут.
Serve the fish hot or cold. Garnish with cherry tomatoes and herbs. Prepare a side dish of rice or other product of your choice.
Подайте рыбу в горячем или холодном виде. Украсьте помидорами черри, зеленью. Приготовьте на гарнир рис или другой продукт по вашему желанию.