Rinse thoroughly, clean the insides and fillet the fish. Then roll it on all sides in flour.
Тщательно промойте, очистите внутренности и разделите на филе рыбу. Затем обваляйте ее со всех сторон в муке.
Add oil to a heated frying pan and add mackerel fillets, fry on both sides for 5-7 minutes. Finely chop the dill.
В разогретую сковороду добавьте масло и выложите филе скумбрии, обжаривайте с двух сторон 5-7 минут. Мелко нарубите укроп.
Pour the cream into a clean frying pan and add the chopped dill. Let the cream boil, add salt and pepper. Place the fried mackerel pieces in the pan and simmer for 6 minutes.
В чистую сковороду влейте сливки и отправьте туда измельченный укроп. Дайте сливкам закипеть, посолите и поперчите. Поместите в сковороду обжаренные кусочки скумбрии и тушите 6 минут.
Serve the fish in a creamy sauce, garnished with sprigs of dill. Chop the salad from cabbage, tomatoes, cucumbers and sweet peppers. Or serve any side dish you like.
Подавайте рыбу в сливочном соусе, красив веточками укропа. Нарежьте салат из капусты, помидор, огурцов и сладкого перца. Либо подайте любой гарнир по вкусу.