Boil potatoes and eggs, cool and peel. Separate the fillet from the mackerel, remove all bones. Wash and dry the greens.
Картофель и яйца отварите, охладите и почистите. У скумбрии отделите филе, удалите все кости. Зелень помойте и обсушите.
Place the grated potatoes as the first layer on the dish and brush it with mayonnaise. Then - finely chopped mackerel and green onions. The third layer is chopped mushrooms and mayonnaise.
Первым слоем на блюдо выложите т ертый картофель и смажьте его майонезом. Затем - мелко нарубленную скумбрию и зел еный лук. Третий слой - нарезанные грибы и майонез.
Spread the eggs, grated on a coarse grater, in the penultimate layer and grease them with mayonnaise. Grate cheese on top of the eggs on a fine grater.
Предпоследним слоем распределите яйца, натертые на крупной терке, и смажьте их майонезом. Сверху яиц натрите на мелкой терке сыр.
Garnish the salad with a sprig of parsley, arranged in the form of an oak branch. Cut the olives in half lengthwise and arrange them over the parsley in the form of “acorns.”
Украсьте салат веточкой петрушки, разложив ее в виде ветки дуба. Оливки разрежьте вдоль пополам и распределите по петрушке в виде «желудей».