Lightly heat the kefir, add all the ingredients except the butter and a little flour, knead the dough, add the butter and knead, adding the rest of the flour.
Слегка подогрейте кефир, добавьте в него все ингредиенты, кроме масла, и немного муки, замесите тесто, добавьте масло и вымесите, добавив остальную муку.
Grease a bowl with vegetable oil and place the dough in it. Let the dough rest for 1 hour. Prepare the filling. Grate the onion into the minced meat, add salt and pepper, add soy sauce, water, parsley and mix.
Смажьте миску растительным маслом и поместите в нее тесто. Поставьте тесто отдохнуть на 1 час. Подготовьте начинку. В фарш натрите на крупной терке лук, посолите и поперчите, добавьте соевый соус, воду, петрушку и перемешайте.
The dough should more than double in volume. Grease a cutting board with oil. Transfer the dough and divide into portions and form into pies. Roll out the dough not very thinly into a flat cake, place the filling on it. Connect the ends and form a pie.
Тесто должно увеличиться в объеме больше, чем в два раза. Смажьте разделочную доску маслом. Переложите тесто и разделите на порционные кусочки и сформируйте пирожки. Не очень тонко раскатайте тесто в лепешку, поместите на нее начинку. Соедините концы, и слепите пирожок.
Heat the oil well in a frying pan and place the pies in it, seam side down. Fry over medium heat, turning several times from one side to the other.
На сковороде хорошо разогрейте масло и поместите в него пирожки швом вниз. Жарьте на среднем огне, переворачивая несколько раз с одной стороны на другую.
Serve the pies warm. In a bowl, serve sauces to taste: garlic, mayonnaise, ketchup or sour cream.
Подавайте пирожки теплыми. В пиале подайте соусы по вкусу: чесночный, майонез, кетчуп или сметану.