Recipes / Bright pasta with vegetables and cream in pesto sauce Яркие макароны с овощами и сливками в соусе песто
The taste of pasta depends on the ingredients next to it. In this recipe, the cooks achieved harmony and subtle taste thanks to each of them. Tender meat, tomatoes, broccoli, sun-dried tomatoes, garlic, cream, pesto sauce created a unique bouquet. Speaking of pesto sauce. This is a very popular product in Italy. It is prepared from basil, cheese, olive oil and pine seeds by grinding into a paste. As you can see, it contains solid superfoods, which is why the dish turns out to be of a higher taste quality.
Вкус пасты определяется ингредиентами, которые с ней соседствуют. В этом рецепте повара достигли гармонии и тонкости вкуса за счёт каждого компонента. Нежное мясо, помидоры, брокколи, вяленые томаты, чеснок, сливки и соус песто сформировали неповторимый букет. Стоит отдельно упомянуть о соусе песто. Это весьма популярный в Италии продукт, который готовят из базилика, сыра, оливкового масла и семян пинии, доводя до пастообразной консистенции. Как видно, в его составе столько суперпродуктов, что блюдо получается с более высоким качеством вкуса.
Steps / Шаги:
Clean the breast, wash and dry. Wash and dry the tomatoes and broccoli. Peel and wash the garlic and onions.
Грудку зачистите, помойте и обсушите. Помидоры и брокколи помойте и обсушите. Чеснок и лук очистите и помойте.
Cut the meat into small pieces, the onion into small cubes. Chop the garlic with a knife. Chop the sun-dried tomatoes into strips. Separate broccoli into florets.
Мясо нарежьте мелкими кусочками, лук - мелким кубиком. Чеснок порубите ножом. Вяленые помидоры нашинкуйте соломкой. Брокколи разберите на соцветия.
In a well-heated frying pan, fry the meat until golden brown. Place it on a plate and add the onion and garlic to the frying pan. Fry them for a few minutes and add to the meat. Then fry the tomatoes and broccoli, add sun-dried tomatoes and pesto.
В хорошо разогретой сковороде обжарьте мясо до золотистого цвета. Выложите его в тарелку, а в сковороду отправьте лук и чеснок. Обжаривайте их несколько минут и выложите к мясу. Затем обжарьте помидоры и брокколи, к ним добавьте вяленые помидоры и соус песто.
Add broth and pasta to vegetables. Mix well and simmer for 10 minutes. Add cream, bring to a boil and return meat and onions. Stir and grate cheese on top.
Добавьте к овощам бульон и макароны. Хорошо перемешайте и тушите 10 минут. Добавьте сливки, доведите до кипения и возвратите мясо с луком. Перемешайте и натрите сверху сыр.
Serve spaghetti with vegetables and pesto sauce on serving plates. Garnish with sprigs of herbs and lemon slices.
Спагетти с овощами и соусом песто подайте на порционных тарелках. Украсьте веточками зелени, кружочками лимона.