Rinse all vegetables thoroughly. Peel and rinse the potatoes. Rinse and dry the greens.
Тщательно промойте все овощи. Картофель очистите и промойте. Промойте и обсушите зелень.
Cut all vegetables into cubes. Pour a little vegetable oil into the bottom of the multicooker bowl.
Все овощи нарежьте кубиками. На дно чаши мультиварки налейте немного растительного масла.
Layer the vegetables: potatoes, cabbage, carrots, sweet peppers, zucchini, eggplant, tomatoes and herbs. Salt each layer and add spices as desired. Turn on the “quenching” mode and leave for one hour.
Слоями выложите овощи: картофель, капуста, морковь, сладкий перец, кабачок, баклажан, помидоры и зелень. Каждый слой посолите и по желанию добавьте специи. Включите режим «тушение» и оставьте на один час.
Serve the stewed vegetables on portioned plates and garnish with herbs. Vegetable stew will complement meat, fish or porridge.
Подавайте тушеные овощи, разложив на порционные тарелки, красьте зеленью. Овощное рагу дополнит мясо, рыбу или кашу.