Prepare the filling. Mix the curd cheese with a spoon until smooth, cut the salmon into thick slices.
Приготовьте начинку. Творожный сыр перемешайте ложкой до однородности, семгу порежьте толстыми брусочками.
Prepare pancakes. Combine eggs, salt and sugar, milk, water, add flour, stir until smooth, add vegetable oil. Bake pancakes in a well-heated frying pan.
Приготовьте блины. Соедините яйца, соль и сахар, молоко, воду, добавьте муку, перемешайте до однородности, добавьте растительное масло. Выпекайте блины на хорошо разогретой сковороде.
Stuff the pancakes. Place 1-2 tablespoons of curd cheese on the pancake, spread it over the surface of the pancake with a knife or spoon, place fish slices on top and roll it up. It is advisable to place the pancakes in the refrigerator for 30 minutes.
Нафаршируйте блинчики. Выложите на блинчик 1-2 столовые ложки творожного сыра, размажьте по поверхности блина ножом или ложкой, сверху положите брусочки рыбы и сверните рулетом. Желательно поместите блинчики в холодильник на 30 минут.
Cut the finished pancakes at an angle into three parts, place on a plate, and garnish with dill. Serve as a cold appetizer.
Готовые блинчики разрежьте под углом на три части, разложите на блюдо, украсьте укропом. Подавайте в качестве холодной закуски.