Break the eggs into a large bowl, add salt and sugar, mix well, then gradually add flour, mix thoroughly so that no lumps remain.
Яйца разбейте в большую миску, добавьте соль и сахар, хорошо перемешайте, затем постепенно добавляйте муку, тщательно перемешивайте, чтобы не оставалось комочков.
After adding all the flour, pour in 2-3 tablespoons of vegetable oil and mix the dough well. Start adding milk in small portions and stir. You should get a homogeneous liquid mass.
После того, как добавили всю муку, влейте 2-3 столовые ложки растительного масла и хорошо перемешайте тесто. Небольшими порциями начните добавлять молоко, перемешивайте. Должна получиться однородная жидкая масса.
Fry pancakes in a frying pan without greasing it with oil. Pour in about ¾ of a ladle, spreading the batter evenly throughout the pan. Don't forget to turn the pancakes over and fry for 1-1.5 minutes on each side. Continue until you run out of dough.
Жарьте блины на сковороде, не смазывая ее маслом. Влейте примерно ¾ половника, равномерно распределяя тесто по сковороде. Не забывайте переворачивать блины, с каждой стороны обжарьте по 1- 1,5 минут. Продолжайте, пока не закончится тесто.
Prepare the pancake filling. Cut the chicken breast into small pieces and the onion into small cubes. Fry the onions and chicken for 10 minutes, stirring constantly. Then add sour cream, a tablespoon of flour and spices to taste, continue to simmer for another 10 minutes. Wrap the filling in the pancake with an envelope.
Подготовьте начинку для блинов. Нарежьте куриную грудку на небольшие кусочки, лук мелкими кубиками. Отправьте лук и курицу обжариваться 10 минут, постоянно помешивайте. Затем добавьте сметану, столовую ложку муки и специй по вкусу, продолжайте тушить ещ е 10 минут. Заверните начинку в блин конвертиком.
Serve pancakes, garnished with herbs. Serve sour cream or any other sauce to taste in a bowl.
Подавайте блины, украсив зеленью. В пиале подайте сметану, либо любой другой соус по вкусу.