Separate the cauliflower into florets. Cut the garlic into slices. Cut the zucchini into half rings. Tomatoes - into four parts. Boil the cabbage for a couple of minutes.
Цветную капусту разберите на соцветия. Чеснок нарежьте пластинами. Цукини нарежьте полукольцами. Помидоры - на четыре части. Капусту отварите пару минут.
In a preheated frying pan, fry the garlic and zucchini, then add the tomatoes, salt and pepper and simmer for 15 minutes.
В разогретой сковороде обжарьте чеснок с цукини, затем добавьте помидоры, посолите, поперчите и тушите 15 минут.
Then we add cabbage, sour cream, seasonings to taste and mix everything well. Cook for a couple more minutes and turn off the stove, let the dish brew a little.
Затем мы добавьте капусту, сметану, приправы по вкусу и все хорошо перемешайте. Готовьте ещ е пару минут и выключите плиту, дайте блюду немного настояться.
Serve the stewed vegetables in portioned bowls, garnished with a sprig of dill or parsley. Cauliflower with vegetables will perfectly complement meat, fish or any side dish.
Подавайте тушеные овощи в порционных тарелках, украсив веточкой укропа или петрушки. Цветная капуста с овощами прекрасно дополнит мясо, рыбу или любой гарнир.