Cut the meat into cubes and set the broth to cook, add a little salt. Crush the garlic using a press.
Нарежьте мясо кубиком и поставьте варить бульон, немного подсолите. Чеснок подавите с помощью пресса.
Cut the potatoes into small cubes. Grate carrots and beets. Finely chop the onion. Shred the cabbage.
Картофель нарежьте небольшим кубиком. Морковь и свеклу натрите на т ерке. Лук мелко нарежьте. Капусту нашинкуйте.
In a preheated frying pan, fry the onions and carrots and place on a plate. Next, fry the beets for a couple of minutes, add vinegar and stir. Then add tomato paste and simmer for 15 minutes.
В разогретой сковороде обжарьте лук и морковь, выложите в тарелку. Далее обжарьте свеклу пару минут, добавьте уксус и перемешайте. Затем добавьте томатную пасту и тушите 15 минут.
After the broth has cooked, add the potatoes, then the cabbage and cook for 15 minutes. When the potatoes and cabbage are cooked, add the carrots, beets, salt and pepper to taste. Cook for another 15 minutes and add garlic.
После того, как бульон сварился, добавьте картофель, далее капусту и варите 15 минут. Когда картофель и капуста приготовились, выложите морковь, свеклу, посолите и поперчите по вкусу. Варите ещ е 15 минут и добавьте чеснок.
Serve the borscht hot, garnished with herbs. Serve sour cream, hot pepper and rye bread. If desired, cut the lard into small slices.
Подавайте борщ горячим, украсив зеленью. Подайте сметану, острый перец и ржаной хлеб. По желанию нарежьте небольшими ломтиками сало.