Prepare all the necessary ingredients so that they are at room temperature. Wash and peel the bananas. Sift the flour.
Подготовьте все необходимые ингредиенты, чтобы они были комнатной температуры. Промойте и очистите бананы. Просейте муку.
Break the bananas into pieces, place in a bowl, mash with a fork, gradually adding half the milk, and mash until smooth. Add eggs and sugar, beat thoroughly. Then butter, flour, remaining milk and beat thoroughly.
Бананы поломайте кусочками, выложите в миску, разомните вилкой, постепенно добавляя половину молока, и разотрите до однородной массы. Добавьте яйца и сахар, тщательно взбейте. Затем масло, муку, оставшееся молоко и тщательно взбейте.
Add oil to a heated frying pan and spread with a brush. Pour the dough into a ladle and fry over low heat on both sides.
На разогретую сковородку добавьте масло и при помощи кисти размажьте. Половником налейте тесто и жарьте на медленном огне с двух сторон.
Serve banana pancakes for breakfast, top with chocolate dope and garnish with fresh berries. Brew black tea or coffee.
Подавайте банановые блины на завтрак, полейте шоколадным допингом и украсьте свежими ягодами. Заварите черный чай или кофе.