Prepare all the necessary ingredients. Thaw the shrimp, rinse and drain in a colander. Rinse the greens and lemon thoroughly.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Креветки разморозьте, промойте и откиньте на дуршлаг. Зелень и лимон тщательно промойте.
Place a pan of water on the fire, then add dill, cloves, pepper, salt and seafood seasoning to taste.
На огонь поставьте кастрюлю с водой, затем добавьте в нее укроп, гвоздику, перец, соль и приправу для морепродуктов по вкусу.
When the water boils, squeeze out the lemon juice and add the shrimp. When the shrimp float to the surface and the shell becomes transparent, they are ready.
Когда вода закипит, выдавите сок лимона и выложите креветки. Когда креветки всплывут и панцирь станет прозрачным, значит, они готовы.
Serve on a large platter, garnished with lemon wedges and dill. Serve soy sauce. Pour a glass of cold beer or white wine.
Подавайте на большом блюде, украсив дольками лимона и укропом. Подайте соевый соус. Налейте бокал холодного пива или белого вина.