Wash the bell pepper and remove the seeds. Peel and wash the garlic. Wash and dry the parsley.
Болгарский перец помойте и очистите от семян. Чеснок почистите и помойте. Петрушку помойте и обсушите.
Finely chop the bell pepper and garlic. Place them in a frying pan and fry them in a mixture of butter and olive oil over medium heat for 1-2 minutes until a garlic aroma appears.
Перец болгарский и чеснок нарежьте мелко. Отправьте их в сковороду и на среднем огне обжарьте в смеси сливочного и оливкового масла в течение 1-2 минут до появления чесночного аромата.
Add tomato paste and wine and cook for 10 minutes, stirring constantly. Then increase the heat to medium and add the shrimp to the pan with the sauce. Cook, stirring, for 2 minutes until the shrimp are pink.
Добавьте томатную пасту и вино, и, постоянно помешивая, готовьте 10 минут. Затем увеличьте огонь до среднего, в сковороду с соусом добавьте креветки. Готовьте, помешивая, в течение 2 минут до розового цвета креветок.
Reduce heat, add cream and simmer sauce for 1 minute. Season with salt and pepper. Cook spaghetti according to package instructions, add to sauce and stir.
Уменьшите огонь, добавьте сливки и варите соус 1 минуту. Посолите и поперчите. Отварите спагетти согласно инструкции на упаковке, добавьте их к соусу и перемешайте.
Serve the spaghetti with shrimp hot on serving plates. Sprinkle them with finely chopped herbs on top. Add lemon slices.
Подавайте спагетти с креветками горячими на порционных тарелках. Сверху посыпьте их мелко нарубленной зеленью. Положите дольки лимона.