Cut the chicken legs at the joint into the leg and thigh. Rinse the chicken and pat dry with paper towels. Wash the apples and bell peppers. Preheat oven to 200°C.
Куриные окорочка разрежьте по суставу на ножку и бедро. Ополосните курицу и промокните бумажными полотенцами. Яблоки и болгарский перец помойте. Разогрейте духовку до 200 °С.
Place the chicken in a deep bowl. Fill it with vegetable oil and
Курицу положите в глубокую миску. Залейте ее растительным маслом и
Remove the core from the apples and cut them into slices.
Удалите из яблок сердцевину и нарежьте их на дольки.
Remove the core from the bell pepper and cut it into large squares.
Из болгарского перца удалите сердцевину и нарежьте его крупными квадратиками.
Grease a baking dish with vegetable oil and place chopped apples and bell peppers in it.
Смажьте форму для запекания растительным маслом и выложите в нее нарезанные яблоки и болгарский перец.
Place marinated chicken on top of apples and peppers. Send everything to bake in the oven for 40-50 minutes until done.
Сверху на яблоки и перец выложите замаринованную курицу. Отправьте всё запекаться в духовку на 40-50 минут до готовности.
Chicken baked with apples and bell peppers is ready. Bon appetit.
Курица, запеченная с яблоками и болгарским перцем, готова. Приятного аппетита.