Rinse the chicken fillet, pat dry with a paper towel and cut into strips. Lightly pound the chopped meat.
Куриное филе промойте, обсушите бумажным полотенцем и нарежьте на полоски. Нарезанное мясо слегка отбейте.
Prepare the sauce. To do this, mix sour cream, tomato paste and broth in a saucepan. Add salt and pepper to taste, bring to a boil.
Приготовьте соус. Для этого смешайте в сотейнике сметану, томатную пасту и бульон. Посолите и поперчите по вкусу, доведите до кипения.
Dust the chicken meat with flour, place in a colander and shake off excess flour. Chop the onion and fry until golden brown. Transfer the meat to the onion, turn up the heat and fry for about 7 minutes. Then pour the sauce into the meat. Simmer for another 20 minutes.
Куриное мясо посыпьте мукой, переложите в дуршлаг и стряхните лишнюю муку. Лук нарежьте и поджарьте до золотистого цвета. Мясо переложите к луку, сделайте сильнее газ и поджарьте около 7 минут. Затем перелейте соус в мясо. Тушите еще 20 минут.
Serve the meat with sauce over mashed potatoes, peas or rice. Cut a salad of fresh cucumbers, tomatoes, peppers and herbs.
Подавайте мясо с соусом к картофельному, гороховому пюре или рису. Нарежьте салат из свежих огурцов, помидор, перца и зелени.