Pre-oil the baking dish. Peel the onion, rinse, cut into quarters and place in a mold. Rinse the fish and cut into pieces. Cut the tomatoes into slices.
Предварительно промажьте маслом форму для запекания. Лук очистите, промойте, нарежьте на четвертинки и уложите в форму. Промойте рыбу и нарежьте на кусочки. Помидоры нарежьте кружочками.
Prepare fish sauce. Add sour cream, mustard, pepper and fish spices as desired to a small container. Salt the chopped fish, coat with sauce and place on top of the onion.
Приготовьте соус для рыбы. В небольшую емкость добавьте сметану, горчицу, перец и пряности для рыбы по желанию. Нарезанную рыбу посолите, обмажьте соусом и выложите поверх лука.
Then place tomatoes on the fish and sprinkle with cheese. In a preheated oven at 200C, bake the fish for about 40 minutes.
Затем на рыбу выложите помидоры и посыпьте сыром. В разогретой духовке на 200С запекайте рыбу около 40 минут.
Serve after placing into portioned plates. Garnish with green onions and slice lightly salted cucumbers.
Подавайте, предварительно разложив в порционные тарелки. Украсьте перьями зеленого лука, нарежьте малосольные огурцы.