Peel the onion and chop finely. Wash the champignons thoroughly, peel and cut into slices. Rinse pickled cucumbers if necessary. Grate the cheese.
Очистите лук и мелко нарубите. Шампиньоны тщательно промойте, очистите и нарежьте дольками. Соленые огурцы, по необходимости, промойте. Сыр натрите на т ерке.
Fry the onion in a frying pan with sunflower oil. Add the mushrooms to the onions and fry for about 10 minutes. Cut the cucumbers into small cubes or grate them on a coarse grater.
На сковороде с подсолнечным маслом обжарьте лук. Грибы добавьте к луку, и жарьте около 10 минут. Огурцы нарежьте небольшим кубиком или натрите на крупной терке.
Add mushrooms with onions, cucumbers, and cheese to a large bowl. Add salt and pepper to taste, add homemade mayonnaise and mix thoroughly. Toast the bread in a toaster or dry it in a frying pan. Spread the mixture onto each slice of bread.
В большую миску добавьте грибы с луком, огурцы, сыр. Посолите и поперчите по вкусу, добавьте домашний майонез и тщательно перемешайте. Хлеб подрумяньте в тостере или подсушите на сковороде. На каждый ломтик хлеба выложите получившуюся смесь.
Serve the sandwiches on a large wooden platter and garnish with parsley, arugula and lettuce.
Бутерброды подавайте на большом деревянном блюде, украсьте петрушкой, рукколой и листьями салата.