Wash the cabbage. Peel the onion and garlic.
Помойте капусту. Очистите лук и чеснок.
Cut the cabbage into 3-5 cm pieces. Place them in a deep bowl and sprinkle with salt. Stir and leave for 6 hours.
Капусту нарежьте на кусочки 3-5 см. Переложите их в глубокую миску, присыпьте солью. Перемешайте и оставьте на 6 часов.
After 6 hours, add onion, garlic and paprika to the cabbage. Mix thoroughly and forcefully.
Спустя 6 часов добавьте лук, чеснок и паприку к капусте. Тщательно и с силой перемешайте.
Cover with a flat plate and place a weight on top, for example, a jar of water. Leave for 2 days.
Накройте плоской тарелкой, а сверху поставьте груз, например, банку с водой. Оставьте на 2 дня.
The dish is ready! Garnish the dish with sesame seeds. Serve chilled. Kimchi is perfect as a side dish for meat or fish. Bon appetit!
Блюдо готово! Украсьте блюдо зернами кунжута. Подавайте охлажденным. Кимчи отлично подойдет в качестве гарнира к мясу или рыбе. Приятного аппетита!