Peel the carrots, celery stalk, onion and cut everything into small cubes. Prepare a deep frying pan.
Очистите морковь, стебель сельдерея, лук и нарежьте все мелкими кубиками. Подготовьте глубокую сковороду.
In a frying pan with heated vegetable oil, fry the vegetables over medium heat for 5 minutes. Then add the minced meat and cook for a few more minutes, stirring constantly and breaking up any lumps of minced meat.
В сковороде с разогретым растительным маслом обжаривайте овощи на среднем огне в течение 5 минут. Затем добавьте фарш и готовьте еще несколько минут, постоянно помешивая и разбивая комки фарша.
Add tomato paste to the mixture of meat and vegetables, salt and pepper and add water. Cover the pan with a lid and simmer for 40 minutes.
Добавьте к смеси мяса и овощей томатную пасту, посолите, поперчите и залейте водой. Накройте сковороду крышкой и тушите в течение 40 минут.
5-10 minutes before the sauce is ready, boil the spaghetti in salted water until almost done. Transfer the pasta to the minced meat and dry on the fire for another minute. Then mix thoroughly and serve.
За 5-10 минут до готовности соуса отварите спагетти в подсоленной воде почти до готовности. Переложите пасту к фаршу и просушите на огне еще минуту. После тщательно перемешайте и подавайте.