Rinse the chicken. Wash the tomatoes. Peel the onion.
Промойте курицу. Помойте помидоры. Очистите лук.
Cut the chicken into cubes about 2-3 cm on a side.
Нарежьте курицу кубиками со стороной примерно 2-3 см.
Cut the onion into half rings.
Лук нарежьте полукольцами.
Fry the onion until transparent. Add chicken. Fry until golden.
Обжарьте лук до прозрачности. Добавьте курицу. Жарьте до золотистости.
Add tomatoes and simmer for 10-15 minutes.
Добавьте помидоры и тушите 10-15 минут.
Add tomato paste and spices. Stir and simmer for another 5 minutes.
Добавьте томатную пасту и специи. Перемешайте и тушите еще 5 минут.
The dish is ready!
Блюдо готово!
Serve chicken with green salad leaves and sprinkle with sesame seeds. Fresh vegetables will be a good addition to the dish. Bon appetit!
Подавайте курицу с листьями зеленого салата, посыпьте семенами кунжута. Хорошим дополнением к блюду будут свежие овощи. Приятного аппетита!