Rinse the chicken. Peel the garlic.
Промойте курицу. Очистите чеснок.
Cut the breast fillet into strips 2-3 cm thick. Place them in a deep bowl or pan. Dissolve a pinch of salt in water and pour this solution over the chicken. Leave in the cold for 7-8 hours.
Филе грудки разрезать на полосы толщиной 2-3 см. Положите их в глубокую миску или кастрюлю. Растворите в воде щепотку соли и залейте курицу этим раствором. Оставьте в холоде на 7-8 часов.
Remove the chicken from the salty solution. Mix flour and starch in a deep bowl. Coat chicken in this mixture.
Курицу достать из соленого раствора. Смешайте в глубокой миске муку и крахмал. Обваляйте в курицу в этой смеси.
Pour a large amount of vegetable oil into the pan. Fry the chicken over high heat for 4 minutes on each side. Then remove it from the pan, blot the oil with a napkin and fry for another 2 minutes on each side. Wrap the fried chicken in foil to keep it warm and maintain its juiciness.
Налейте на сковороду большое количество растительного масла. Обжаривайте курицу на большом огне по 4 минуты с каждой стороны. Затем выньте ее из сковороды, промокните салфеткой масло и обжаривайте еще по 2 минуты с каждой стороны. Обжаренную курицу заверните в фольгу, так она не остынет и сохранит сочность.
Finely chop the garlic or pass it through a press.
Мелко покрошите чеснок или пропустите его через пресс.
Brush the chicken with the resulting sauce. Garnish with sesame seeds.
Смажьте курицу получившимся соусом. Украсьте зернами кунжута.
The dish is ready! Place the chicken on a plate and serve. It is better to use rice as a side dish. Bon appetit!
Блюдо готово! Выложите курицу на тарелку и подавайте к столу. В качестве гарнира лучше использовать рис. Приятного аппетита!