Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Wash the vegetables, peel the onions and garlic cloves. Wash the ginger root.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Помойте овощи, очистите репчатый лук и зубчики чеснока. Помойте корень имбиря.
Cut the eggplant into two equal parts along the axis. Sprinkle them with salt and leave them in the refrigerator for 2 hours.
Разрежьте баклажан на две равные части вдоль по оси. Посыпьте их солью и оставьте на 2 часа в холодильнике.
Grind the ginger root and garlic. Finely chop the onion on a cutting board.
Измельчите корень имбиря и чеснок. Мелко нарежьте репчатый лук на разделочной доске.
Mix hot red pepper, sesame oil, soy sauce and ginger. Add to these ingredients a little water, chopped garlic, onions, green onions, vegetable oil, sesame seeds and sugar.
Смешайте острый красный перец, кунжутное масло, соевый соус и имбирь. Добавьте к этим ингредиентам немного воды, измельченный чеснок, репчатый лук, зеленый лук, растительное масло, кунжут и сахар.
Remove excess salt from the surface of the eggplant and cut out the core.
Удалите с поверхности баклажана излишки соли и вырежьте сердцевину.
Place a mixture of all ingredients on the cut eggplant and distribute it evenly. Place the eggplants in the refrigerator for 2 days.
Выложите на разрез баклажана смесь всех ингредиентов и равномерно распределите ее. Уберите баклажаны в холодильник на 2 дня.
Place a few leaves of Chinese cabbage on a nice plate. Place Korean eggplants on top of them. Sprinkle the dish with sesame seeds. Bon appetit!
Выложите на красивую тарелку несколько листов пекинской капусты. На них сверху выложите баклажаны по-корейски. Посыпьте блюдо кунжутом. Приятного аппетита!