Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Remove the top few leaves from the Chinese cabbage. Boil the water.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Снимите с пекинской капусты несколько верхних листьев. Вскипятите воду.
On a cutting board, cut the Chinese cabbage into squares.
На разделочной доске нарежьте пекинскую капусту квадратами.
Take a deep bowl. Place chopped Chinese cabbage leaves in it, sprinkle with salt and leave for 6 hours. Then add paprika, coriander, salt and sugar.
Возьмите глубокую миску. Положите в нее нарезанные листы пекинской капусты, посыпьте солью и оставьте на 6 часов. Затем добавьте паприку, кориандр, соль и сахар.
Pour cooled water into the bowl with the ingredients. Place the bowl in the refrigerator to marinate the cabbage for two days. Remove the dish from the refrigerator, drain the brine and stir well. Ready!
Залейте в миску с ингредиентами остывшую воду. Поставьте миску в холодильник, чтобы капуста мариновалась там двое суток. Достаньте блюдо из холодильника, слейте рассол и хорошо перемешайте. Готово!
Place the Korean pickled kimchi on a nice plate and sprinkle with sesame seeds. Don't forget to serve chopsticks! Bon appetit!
Положите маринованный кимчи по-корейски в красивую тарелку и посыпьте семенами кунжута. Не забудьте подать к блюду палочки! Приятного аппетита!