Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Remove the top few leaves from the Chinese cabbage. Boil the water.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Снимите с пекинской капусты несколько верхних листьев. Вскипятите воду.
On a cutting board, cut the onion into half rings. Then chop the Chinese cabbage leaves.
На разделочной доске нарежьте репчатый лук полукольцами. Затем нарежьте листья пекинской капусты.
Take a deep bowl. Place chopped Chinese cabbage leaves in it, sprinkle with salt and leave for 6 hours. Then add the pepper mixture, onion half rings, sugar and the remaining salt.
Возьмите глубокую миску. Положите в нее нарезанные листы пекинской капусты, посыпьте солью и оставьте на 6 часов. Затем добавьте перечную смесь, полукольца репчатого лука, сахар и оставшуюся соль.
Pour water into the bowl with the ingredients. Place the bowl in the refrigerator to marinate the cabbage for two days. Remove the dish from the refrigerator, drain the brine and stir well. Ready!
Залейте в миску с ингредиентами воду. Поставьте миску в холодильник, чтобы капуста мариновалась там двое суток. Достаньте блюдо из холодильника, слейте рассол и хорошо перемешайте. Готово!
Place the pickled kimchi and onions in a nice bowl and sprinkle with sesame seeds. Don't forget to serve chopsticks! Bon appetit!
Положите маринованный кимчи с луком в красивую тарелку и посыпьте семенами кунжута. Не забудьте подать к блюду палочки! Приятного аппетита!